Personvernerklæring

 

CAPA KINOREKLAMES PERSONVERNERKLÆRING

CAPA Kinoreklame AS (heretter omtalt som «CAPA Kinoreklame», «CAPA», «vi» eller «oss») samler inn personopplysninger vi trenger for å levere våre produkter og digitale tjenester, for å forbedre tjenestene, og for å gi relevant informasjon. Personopplysningene vi samler inn, er utelukkende til CAPA Kinoreklames egne formål og aldri på vegne av tredjeparter. 

I denne erklæringen beskriver vi hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler dem, til hvilke formål vi bruker denne informasjonen, samt dine rettigheter knyttet til behandling av dine personopplysninger. 

CAPA Kinoreklame er behandlingsansvarlig for personopplysningene som behandles hos oss, og du kan alltid ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller kommentarer om vår behandling av dine personopplysninger. 

Personopplysninger for deg med kundeforhold hos CAPA Kinoreklame

Ved kjøp av en av våre B2B-tjenester vil vi registrere begrensende personopplysninger slik at vi kan følge opp våre kunder. Vi registrerer kundens firmanavn, samt navn, e-post og telefonnummer til kundens kontaktperson. 

Når du samhandler med CAPA Kinoreklame, CAPA.no, apper og/eller i våre tilknyttede tjenester, vil vi behandle dine personopplysninger med det formålet å levere best mulige tjenester. Det er de personopplysningene som du selv legger inn i den aktuelle tjenesten som lagres, som f.eks. navn, adresse, fødselsdato, kjønn og e-post. Vi vil også kunne lagre enhets- og nettleserdata som loggdata, IP-adresser, cookies (informasjonskapsler), samt informasjon om hvordan du bruker våre digitale tjenester. Dette bidrar til best mulig brukeropplevelse for deg ved at du får bedre funksjonalitet og innhold som er relevant for deg.

Våre formål med og grunnlag for behandling av personopplysninger

CAPA Kinoreklame sikrer at opplysningene vi samler inn og behandler om deg utelukkende brukes till følgende formål:

  • For å levere produkter og tjenester;
  • For å besvare eventuelle spørsmål eller innsigelser du måtte ha;
  • For at du skal kunne delta i konkurranser eller kampanjer;
  • For å gi deg opplysninger om de produkter og tjenester som du tidligere har kjøpt hos oss, som du har rettet forespørsel til oss om, eller tilsvvarende produkter og tjenester;
  • For å underrette deg om endringer i våre ytelser;
  • For å forbedre våre produkter og ytelser;
  • For å forhindre og begrense ulike misbruk av våre tjenester.

Våre grunnlag for behandling av dine personopplysninger for disse forskjellige formålene er følgende:

  • Behandling er nødvendig for å oppfylle en kontrakt;
  • Behandling er nødvendig for å overholde en rettslig forpliktelse som påhviler CAPA Kinoreklame;
  • Behandlingen er nødvendig for at CAPA Kinoreklame skal forfølge sine legitime interesser;
  • Ditt samtykke. For de tilfeller vi baserer vår behandling på ditt samtykke, har du rett til å tilbakekalle dette når du selv ønsker. 

Generelt for alle brukere

På våre nettsteder, for eksempel capa.no, bruker vi såkalte cookies, som lagres i nettleseren din. En cookie er en tekstfil som lagres lokalt i din nettleser, og som kan leses av våre tjenester. Cookies benyttes til tekniske formål, for å gi deg bedre funksjonalitet og innhold, samt for å tilpasse annonsering på nettsidene. Du kan selv styre bruken av cookies gjennom innstillingene i din nettleser.

Dersom du deltar i konkurranser eller undersøkelser i regi av CAPA Kinoreklame, kan du bli bedr om å registrere deg med navn og e-postadresse for å delta. Ved å delta samtykker du til at vi kan registere dine svar og publisere ditt navn dersom du vinner.

Dine rettigheter

CAPA Kinoreklame tar sikkerhet og vern av personopplysninger på alvor. Dine personopplysninger tilhører deg og du har blant annet rett til å:

  • Be om en oversikt over personopplysningene vi behandler om deg;
  • Be om å få rettet eller endret personopplysninger som er feilaktige eller ufullstendige;
  • Be om at dine personopplysninger slettes;
  • Be om at behandlingen av personopplysningene dine begrenses;
  • Be om overføring av dine personopplysninger til en tredjepart som leverer tjenester;
  • Komme med eventuelle innsigelser til vår behandling av dine personopplysninger i tilfeller hvor vi mener behandlingen er nødvendig for CAPA Kinoreklame for å oppfylle vår legitime interesse;
  • Når som helst korrigere eller trekke tilbake samtykke du har gitt til oss;
  • Klage på vår behandling av dine personopplysninger til Datatilsynet.

Denne listen er en oversikt, og vi gjør oppmerksom på at det finne enkelte lovefestende unntak fra disse rettighetene. 

Hvor lenge kan CAPA Kinoreklame lagre dine personopplysninger

CAPA Kinoreklame lagrer dine personopplysninger bare så lenge det er nødvendig for oss for å oppfylle formålet med behandlingen. Når formålet er oppnådd eller falt bort, vil vi slette eller anonymisere personopplysningene dine, slik at de ikke lengre kan knyttes til deg.

Hvem CAPA Kinoreklame deler dine data med

CAPA Kinoreklame har forskjellige tjenesteleverandører som det er nødvendig å dele visse personopplysninger med for at de skal kunne levere sine tjenester til oss. Dette vil typisk være leverandører vi bruker i (i) vår daglige drift av kundeservice og administrasjon, (ii) håndtering av teknisk infrastruktur som CAPA Kinoreklame trenger for å levere sine tjenester, (iii) bistand til å beskytte og sikre våre systemer og tjenester, samt (iv) funksjoner til markedsføring.

Alle tjenesteleverandører som behandler personopplysninger på vegne av CAPA Kinoreklame må inngå en databehandleravtale som begrenser behandlingen av personopplysningene, samt fastsetter konkret hva, hvordan, hvorfor og hvor lange personopplysningene kan behandles. 

Endringer i CAPA Kinoreklames personvernerklæring

CAPA Kinoreklame vil kunne foreta endringer i denne personvernerklæringen, og den ble sist oppdatert 25.04.2024. Vi oppfordrer deg til jevnlig å besøke denne siden for å lese og oppdatere deg på vår til enhver tid gjeldende personvernerklæring.

Kontakt vedrørende personvern

Ved spørsmål eller kommentarer til oss vedrørende personvern, vennligst ta kontakt med CAPA Kinoreklame AS på, Wergelandsveien 21A, 0167 Oslo. Eller send oss en e-post til post@capa.no, merk e-posten med «Personvern».

 

BRUK AV COOCKIES PÅ CAPA KINOREKLAMES NETTSTEDER

Når du bruker en nettleser på internett vil det lagres informasjon, såkalte cookies, i din nettleser. Cookies inneholder ikke personopplysninger i seg selv, men har en unik kode som gjør at nettstedet kan kjenne igjen nettleseren din fra gang til gang.

Cookies brukes til en rekke ulike formål, for eksempel for å tilpasse siden til enheten du bruker, huske innstillinger du har gjort, samt levere og tilpasse annonser på nettstedet. 

CAPA Kinoreklame kan bruke cookies når vi leverer våre tjenester. Noen cookies plasserer vi selv (førsteparts-cookies), mens andre er plassert av samarbeidspartnere (tredjeparts-cookies). CAPA Kinoreklame har avtale med alle som plasserer cookies på våre nettsteder, som sikrer at informasjonen utelukkende brukes i tråd med det konkrete formålet til tjenesten.

Vi benytter flere ulike typer cookies på våre nettsteder til ulike formål:

Tekniske formål

Tekniske cookies er nødvendige for at nettstedet skal fungere tilfredsstillende, for eksempel informasjon om operativsystem, skjermstørrelse og type nettleser du bruker når du besøker nettstedet. 

Analytiske formål

Vi bruker cookies for å analysere internettrafikken og bruken av nettstedene, for eksempel hvor mange klikk de ulike artiklene får, eller hvor trafikken kommer fra. Dette er nødvendig informasjon for å utvikle tjenestene og det redaksjonelle tilbudet. 

Hvordan endre innstillingene for cookies

Du kan bruke Cookie-Script til å godta eller avvise cookies. Her får du også informasjon om de ulike informasjonskapslene, deres beskrivelse, formål og varighet.

Du kan justere hvilke cookies som lagres lokalt på din enhet ved å gå inn i innstillinger i nettleseren din, eller ved å bruke egne programmer som er laget spesielt for å administrere informasjonskapsler.

Alle de vanligste nettleserne har funksjonalitet som lar deg regulere hvilke cookies du ønsker å akseptere, om du ønsker å bli varslet osv. Normalt finner du dette under fanen «Valg» eller «Innstillinger». 

Velger du bort cookies, vil du kunne oppleve at det påvirker funksjonaliteten på enkelte nettsteder. 

Sist oppdatert 10.05.2024

Make your website with
Unicorn Platform Badge icon