Reklame er best på kino

Kino er en mediekanal med stor effekt og påvirkningskraft i den konkrete målgruppen du ønsker å nå. I kinosalen er publikum oppslukt av det som skjer på lerretet, og legger fra seg andre forstyrrelser. Publikum er i et påvirkelig modus, godt humør og anser reklamen som en del av underholdningen. Derfor kan vi si at reklame er best på kino.

Hvorfor reklame på kino

På det store lerretet får du uovertruffen påvirkning i målgruppen. I kinosalen er publikummet oppslukt av det som skjer på lerretet, og logger seg av telefonen under besøket. De er i et påvirkelig modus, de er fokuserte, i godt humør og hvor de anser reklame som underholdning. Dette unike miljøet gir både enestående oppmerksomhet og reklameerindring, og ikke minst sterke emosjonelle bånd til merkevarer.

Lokal reklame

Reklame på kino er ikke bare for de store nasjonale selskapene, men også de lokale. Ved å annonsere for din bedrift på den lokale kinoen, vil du sikre at målgruppen du ønsker å nå ser akkurat din reklame. 

Reklame på web

For å sikre den beste effekten har vi løsninger som lar deg møte kinogjengeren flere ganger, også utenom selve kinobesøket. Ved hjelp av forskjellige digitale løsninger, gir vi deg som annonsør en unik mulighet til å kombinere et tradisjonelt medium med det digitale. Enten det er med annonser på web og app, hvor man kan treffe målgruppen før de kommer på kino.

Månedens kampanje

Hver måned fremhever vi en kampanje som vi mener skiller seg ut

Kamera
Øistein Engelsen Fjæra, Account Director, Anti

"Først og fremst er det utrolig gøy at det nye kommunikasjonskonseptet blir godt tatt imot! NextGenTel er en utfordrer og prispresser i bredbåndsmarkedet, og jobber hardt for at forbrukere ikke skal betale for mye – for noe de egentlig ikke har bruk for. Internett og hastighet er tilstede i hverdagen til de aller fleste, og vi forventer at det bare «funker». Samtidig vet vi at mange nordmenn ikke forstår fakturaen sin, og rett og slett ikke vet hvilken hastighet de faktisk betaler for. Målet med det nye kommunikasjonskonseptet vårt var derfor å skape bevissthet rundt dette, sånn at folk faktisk sjekker avtalene sine, og tar bevisste valg om den hastigheten de har i dag er den beste for deres bruk."

Ta kontakt med en av våre selgere

 • Kristin
  Kristin Sagen
  Sales manager nasjonalt - riks

  kristin@capa.no 

  +47 416 68 590

 • Svein beruld andersen ( 2b3445 ) (417x417)
  Svein Beruld Andersen
  Sales manager - Trondheim

  svein@capa.no 

  +47 901 82 527

 • P1010629
  Elise Marie Endresen
  Sales manager - Stavanger

  elise@cap.no 

  +47 915 16 390

 • P1010466
  Christopher Fløysand Olsen
  Sales manager - Bergen

  cf@capa.no 

  +47 959 96 464

 • P1010492
  Priscila Bustos
  Sales Manager - Østlandet

  priscila@capa.no 

  +47 411 08 536

Make your website with
Unicorn Platform Badge icon