Reklame er best på kino

Kino er en mediekanal med stor effekt og påvirkningskraft i den konkrete målgruppen du ønsker å nå. I kinosalen er publikum oppslukt av det som skjer på lerretet, og legger fra seg andre forstyrrelser. Publikum er i et påvirkelig modus, godt humør og anser reklamen som en del av underholdningen. Derfor kan vi si at reklame er best på kino.

Hvorfor reklame på kino

På det store lerretet får du uovertruffen påvirkning i målgruppen. I kinosalen er publikummet oppslukt av det som skjer på lerretet, og logger seg av telefonen under besøket. De er i et påvirkelig modus, de er fokuserte, i godt humør og hvor de anser reklame som underholdning. Dette unike miljøet gir både enestående oppmerksomhet og reklameerindring, og ikke minst sterke emosjonelle bånd til merkevarer.

Lokal reklame

Reklame på kino er ikke bare for de store nasjonale selskapene, men også de lokale. Ved å reklamere for din bedrift på den lokale kinoen, vil du sikre at målgruppen du ønsker å nå ser akkurat din reklame. 

Reklame på web

For å sikre den beste effekten har vi løsninger som lar deg møte kinogjengeren flere ganger, også utenom selve kinobesøket. Ved hjelp av forskjellige digitale løsninger, gir vi deg som annonsør en unik mulighet til å kombinere et tradisjonelt medium med det digitale. Enten det er med annonser på web og app, hvor kan man treffe målgruppen før de kommer på kino.

Ta kontakt med en av våre selgere

 • Kristin Sagen
  Sales manager nasjonalt - riks

  kristin@capa.no

  +47 416 68 590

 • Svein Beruld Andersen
  Sales manager - Trondheim

  svein@capa.no

  +47 901 82 527

 • Elise Marie Endresen
  Sales manager - Stavanger

  elise@cap.no

  +47 915 16 390

 • Christopher Fløysand Olsen
  Sales manager - Bergen

  cf@capa.no

  +47 959 96 464

 • Priscila Bustos
  Team leader - Østlandet

  priscila@capa.no

  +47 411 08 536

Runs on Unicorn Platform