Kristin er årets medieselger 2015!

CAPA er utrolig stolte av Kristin Sagen som er vinneren av Purple People Award 2015!
Det var fem kandidater på shortlist i år, alle svært gode kandidater. De ble vurdert opp mot en rekke kriterier, og til slutt var det altså Kristin Sagen som gikk av med seieren. På utdelingen på MedieDagen sa juryleder Camilla Torvik blant annet dette om vinneren: - Kristin er kreativ og dyktig. Hun har et sjeldent engasjement rundt sin egen mediekanal. Hun er på mange måter kanalen hun representerer. Hun tenker helhetlig, og kommer med nye løsninger. Kristin er alltid tilgjengelig. Hun leter etter de beste løsningene og syr gjerne sammen noe som ikke finnes i en prisliste hvis det må til for å finne den optimale løsningen.

Til tross for harde tider i kino som kanal har Kristin Sagen stått på med energi og kreative løsninger. Camilla Torvik sier - Kanalen hun representerer har vært gjennom noen tøffe år, men med krum nakke har hun vært med på å snu negativ tendens til positive resultater. Torvik understreker også at Kristin greier balansegangen mellom direkte kommunikasjon med kunden og samarbeidet med medierådgiveren. - Hun snakker gjerne direkte med kunden, men passer alltid på å involvere og informere alle parter. 

Dette er tolvte gangen Purple People Award blir delt ut til årets medieselger, og andre gang en selger i CAPA vinner. I 2006 vant Gareth Williams som i dag jobber som Kommersiell Direktør i CAPA.

Juryen har bestått av Marianne Massaiu fra MediaCom, Cecilie Faye i Maxus, Anette Sollie fra MEC, Jarle Thalberg fra Group M og Anne Brude fra Mindshare, i tillegg til jurylederen fra Mindshare.

foto: Gard L. Michalsen, Medier24.com
WiPlog